Okul Aile Birliği

Bir ekip ruhu ile çalışarak bu yıl yapacağımız etkinliklerde, çeşitli sorunların çözümünde ve yetkinliğimiz çerçevesinde, üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Ailelere yardımcı olmak, öğrencilerimizi sosyal etkinlikler ile motive etmek, sosyal projelere katkı sağlamak, etkin bir iletişim sağlamak, okul ve aileler arasında iyi bir köprü olmak istiyoruz.

"Bu okul artık hepimizin ve bu çocuklar hepimizin" düşüncesi ile hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve değerli öğretmenlerimizin özverili çabalarına destek vererek, en iyiye ulaşmanın tüm veliler olarak ortak hedefimiz olmasını diliyoruz.

Çalışmalarımızda bize göstereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, öneri ve istekleriniz için sizlere her zaman yardımcı olabilmeyi dileriz.

Okul Aile Birliği Başkanı

18.04.2014 1362